TOSHIBA
Lámpa TOSHIBA TY-G3U projektorhoz A lámpa termékszáma: TLPL2 (vagy TLP-L2)

Az Ön projektor TOSHIBA TY-G3U csak izzót kinálunk, azaz lámpát modul nélkül 2 változatban. Eredeti lámpát modul nélkül akkor vásároljon, ha ragaszkodik a legmagasabb minőségehez és a minimális vetítési hiba valószínűségéhez, valamint szeretné elkerülni az idő előtti kivilágositást. Sokkal olcsóbb kompatibilis lámpa módul nélkül az egyik alternatív gyártótól.

Lámpa modul nélkül TOSHIBA TY-G3U projektorhoz
A lámpa termékszáma: TLPL2

TOSHIBA TY-G3U Lámpa modul nélkül

Az izzó szerelése az eredeti lámpa modulba lényegesen összetettebb, mint a teljes lámpa modul cseréje. Modul nélküli lámpa két változáta közül lehet választani - eredeti vagy kompatibilis.

VIDEO - modul nélküli lámpa csere

Lámpatípusok modul nélkül

 • Eredeti lámpa modul nélkül

  Generikus lámpa modul nélkül TOSHIBA TY-G3U-hoz - izzó az egyik OEM gyártótól (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) az Ön meglévő lámpa moduljába elhelyezésre szánt. Ez a megoldás olcsóbb, mint lámpa modullal, de cseréje tapasztalatot igényel. Nagyon megbízható megoldás, amely olcsóbb, mint az eredeti változat. Azoknak a vásárlóknak javasoljuk, akinek már van tapasztalata csupasz izzó cseréjében.

  Termék kódja: Projekció minősége:Megbízhatóság:
  Z3339OOB
  Raktáron
  38 588,44 Ft ÁFA nélkül 46 692,01 Ft ÁFÁ-val [1]
 • Kompatibilis lámpa modul nélkül

  Kompatibilis lámpa modul nélkül TOSHIBA TY-G3U-hoz - lámpa modul nélkül, egy alternatív engedélyezett gyártótól. A lámpa csere a modulban kézügyességet és megfelelő felszerelést igényel. Ez egy olcsóbb megoldás, inkább az otthoni projektorhoz javasoljuk , és ahol a minőség és a megbízhatóság nem a fő prioritás. A kompatibilis lámpák nem kell, hogy elérjék az eredeti minőségét.

  Termék kódja: Projekció minősége:Megbízhatóság:
  Z53202OB
  1-3 hét
  27 937,69 Ft ÁFA nélkül 33 804,60 Ft ÁFÁ-val [1]
[1]Ha az Ön cége ÁFA köteles és a székhelye az EU-ban van, és az Ön által megadott megrendelésben megadja az adószámot, akkor ÁFA nélkül kaphatja meg tőlünk az árut