Projektorokba való lámpák PANASONIC

Ha nem biztos benne, hogy kell lámpát cserélni egy projektorban, nézze meg rövid útmutatónkat: videó útmutató PANASONIC projektorban lévő lámpa cseréjéhez.


Válassza ki azt a PANASONIC projektor modellt, amelyhez lámpát szeretne vásárolni.

Lámpák PANASONIC projektorokhoz

Kiválasztás termékszám alapján

Projektor lámpák PANASONIC termékszám szerint

Nem találja a megfelelő projektor típust?

Amennyiben nem találja nálunk a projektorába való megfelelő lámpát vegye fel a kapcsolatot velünk, mi pedig segítünk mielőbb megtalálni az Ön számára megfelelő alternatív modellt.

Tekintse meg a projektorlámpa izzójának cseréjét

Ebből a rövid útmutatól megmutatja, hogyan kell eltávolítani az eredeti PANASONIC projektorlámpát és behelyezni az újat.

Nálunk megvásárolható a PANASONIC projektorba való összes lámpatípus

A felhozatalunkban való egyszerűbb tájékozódás érdekében egy áttekintést készítettünk. A PANASONIC projektorhoz többféle cserélhető fényforrás is kapható. Az egyes típusok főként az ár, a megbízhatóság, illetve a csere nehézsége különbözteti meg egymástól. Webáruházunk eredeti és kompatibilis termékeket is kínál. A kompatibilis lámpák általában az eredetitől eltérő gyártóktól származnak, viszont kiváló minőségűek és megbízhatóak. Fő előnyük pedig az árukban rejlik. Továbbá modul nélküli csupasz izzókat is kínálunk. A PANASONIC projektorokba tehető további lámpatípus a Diamond Lamps nevű gyártótól származik, ami rendszerint Philips márkájú izzót tartalmaz. A következő utalásra kattintva részletes áttekintést kaphat a megfelelő típus kiválasztásáról: útmutató a lámpacseréhez.

Modulos vagy modul nélküli lámpát válasszak?

A PANASONIC lámpák modullal vagy modul nélkül, ún. csupasz izzóval is megtalálhatók a kínálatunkban. A modul nélküli lámpákat azoknak a felhasználóknak a figyelmébe ajánljuk, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal a lámpacserét illetően. Modul nélküli lámpavásárlás esetén a már meglévő modulba kell belehelyezni az izzót, úgy, hogy először el kell távolítani a régit, és bele kell helyezni az újat. Ha úgy dönt, hogy a lámpa teljes modulját cseréli akkor maga a csere folyamata leegyszerűsödik, és csupán néhány lépésből áll majd. További információk projektorba való lámpa típusokról.

Hogyan spórolhatok pótlámpa vásárlásakor?

Vásárláskor mindig fontos kritérium az ár, ezért többféle változatban kínálunk cserelámpákat. Költséghatékonyabb megoldás a modul nélküli lámpák vásárlása. Egy másik költségmegtakarítási lehetőség, hogy az eredeti lámpákat kompatibilis lámpákkal helyettesíti. Nagyon érdekes kompromisszum lehet amikor az eredeti lámpák nem eredeti modulban helyezkednek el. Ilyen tulajdonságú lámpák a Diamond Lamps termékei.

Melyik a legmegbízhatóbb PANASONIC projektorlámpa?

Az általunk kínált összes cserelámpa típust abszolút megbízhatóság jellemzi. Azonban a maximális megbízhatóság érdekében javasolt az eredeti lámpa modullal együtt való megvásárlása. Rendkívül megbízható megoldás a generikus lámpa-vagyis az eredeti kisülőcsöves izzó nem eredeti modulba történő beépítése, illetve a Diamond Lamps termékei.