PANASONIC
Lámpák PANASONIC projektorokhoz

Ha nem biztos benne, hogy kell kicserélni a lámpát a projektorban, nézze meg rövid videó útmutatónkat a videó útmutató PANASONIC projektorhoz.


Válasszon PANASONIC projektor modellt, melyhez lámpát szeretne vásárolni.

Lámpák PANASONIC projektorokhoz

Kiválasztás termékszám alapján

Projektor lámpák [márka] termékszám szerint

Nem találja projektortípusát?

Amennyiben nincs nálunk lámpa az Ön projektor modelljéhez, lépjen velünk kapcsolatba, és mi minél előbb megpróbáljuk megtalálni Önnek a megfelelő helyettesítő terméket.

Tekintse meg a lámpacserét PANASONIC projektorában

Rövid videóútmutatónkból megtudhatja, hogyan távolítsa el az eredeti PANASONIC projektorlámpát és helyezze be az újat.

Lámpákat kínálunk a PANASONIC projektortípusokba

Az ajánlatunkban való jobb eligazodás érdekében összeállítottuk kínálatunkat. A PANASONIC-es kivetítőhöz több változatban vásárolhat cserélhető lámpát. A változatok különösen az ár, a csere iránti igény és a megbízhatóság szempontjából különböznek. Eredeti és kompatibilis termékeket is kínálunk. A kompatibilis lámpák általában az eredetitől eltérő gyártóktól származnak, de nagyon jó minőségűek és megbízhatóak. Fő előnyük az áruk. Továbbá csupaszizzókat is kínálunk, modul nélkül. A PANASONIC projektorokhoz való lámpák további típusa a Diamond Lamps-től származik – a szabályok hasonlóak, mint Philips márka izzóinál. Részletes áttekintést kaphat a megfelelő típus kiválasztásáról ezen az oldalon útmutató lámpacseréhez.

Modul nélküli vagy modulos lámpát válasszak?

A PANASONIC lámpákat modullal vagy modul nélkül - ún. csupasz izzó - is kínáljuk. A modul nélküli lámpákat azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik már rendelkeznek tapasztalattal a lámpacserével kapcsolatban. Modul nélküli lámpavásárlás esetén a már meglévő modulját fogja használni, amelyből először eltávolítja a régi izzót és újra cseréli. Ha úgy dönt, hogy teljes, modulos lámapcserét végez, akkor a csere nagyon egyszerű lesz és csupán néhány lépésből áll majd. További információ projektor lámpa típusokról.

Hogyan spórolhatok pótlámpa vásárlásakor?

Vásárláskor mindig fontos kritérium az ár, ezért többféle változatban kínálunk cserelámpákat. Költséghatékonyabb megoldás a modul nélküli lámpák vásárlása. Egy másik költségmegtakarítási lehetőség, hogy az eredeti lámpákat kompatibilis lámpákkal helyettesíti. Nagyon érdekes kompromisszum lehet amikor az eredeti lámpák nem eredeti modulban helyezkednek el. Ilyen tulajdonságú lámpák a Diamond Lamps termékei.

Mely PANASONIC-es projektorlámpák a legmegbízhatóbbak?

Az általunk kínált minden cserelámpát nagyfokú megbízhatóság jellemzi. A maximális megbízhatóság érdekében azonban javasoljuk, hogy eredeti lámpát vásároljon modullal. Rendkívül megbízható megoldás egy eredeti lámpa nem eredeti modulban levő beépítése, amelyek a Diamond Lamps termékei.