Lámpák projektorokhoz

Nem biztos abban, hogy melyik TV-lámpa a megfelelő az Ön projektorába? Először keresse meg a kivetítő gyártóját, majd válassza ki a kivetítő modelljét. A projektorlámpa nem olcsó, de nálunk széleskörű választék várja Önt. A leggyakoribb projektorlámpákat számos változatban kínáljuk. Tehát eldöntheti, hogy melyik lehetőség a legjobb az Ön számára. Az ár, a megbízhatóság, a kivetítés minősége és a lámpacsere körülményei típusonként különböznek. Kérjük tekintse meg alább, széles kínálatunkat.
Ha nem biztos a lámpacsere egyes lépéseiben, tekintse meg rövid videó útmutatónkat.

Kinálatunk a következő lámpamárkákat tartalmazza

Minden márka

Nem találta az Ön projektorjának gyártóját?

Amennyiben nincs nálunk lámpa az Ön projektor modelljéhez, lépjen velünk kapcsolatba, és mi minél előbb megpróbáljuk megtalálni Önnek a megfelelő helyettesítő terméket.

Tekintse meg a projektrolámpák cseréjének egyszerű menetét

Az első videó útmutatóból megtudhatja, hogyan kell megfelelően szétszerelni az eredeti modulos lámpát és helyesen telepíteni az újat.

A második videó útmutató a lámpa valamivel bonyolultabb cseréjét mutatja, méghozzá csupasz izzó cseréjét eredeti lámpamodulban, modul nélküli lámpa rendelése esetén.

Különböző lámpatípusokat kínálunk, a legfontosabbak:

Projektorlámpák modullal

 • Eredeti lámpa modullal
  Ha az eredeti, modulos lámpa mellett dönt, biztos lehet benne, hogy sokkal jobb minőséget és nagyobb megbízhatóságot kap, viszont jó ha tudja, hogy ennek az ára is magasabb. A lámpa cseréje nagyon egyszerű. A lámpának modulja eredeti.
 • Generikus lámpa modullal
  Ez a változat ugyanúgy megbízható, mint az eredeti, de olcsóbb. Mivel egy lámpa a modullal együtt kapható, így annak cseréje rendkívül egyszerű.
 • Nem eredeti (kompatibilis) lámpa nem eredeti modulban
  A lámpáknak e típusa jelentősen olcsóbb. Cseréje egyszerű. A lámpa nem eredeti modulban található.

Modul nélküli projektorlámpák

 • Eredeti lámpa modul nélkül
  Ez a lámpatípus maximálisan megbízható és ára is alacsonyabb.
  Azonban a csupasz izzó cseréje gyakorlatot és némi kézügyességet kíván. A helytelen eljárás megrövidítheti a lámpa élettartamát.
 • Modul nélküli, nem eredeti lámpa
  A leginkább költséghatékony megoldás a csupasz kompatibilis lámpa.
  Előfordulhat, hogy nem annyira megbízható, mint az eredeti lámpa, cseréje pedig nem olyan egyszerű, mint a modulos lámpáé. A szakszerűtlen kezelés az élettartam csökkenéséhez vezethet.
Minden típusú lámpa meggtekinthető cikkünk útmutatójában: Miben különböznek az egyes lámpatípusok? Melyiket válassza?