Projektor lámpák

Nem biztos abban, hogy melyik típusú lámpát kell megvásárolnia az Ön projektorába? Első lépésként keresse meg a kivetítő gyártóját, majd válassza ki a kivetítő modelljének típusát. A projektorlámpa nem olcsó, ám a webáruházunk széleskörű felhozatalában bizonyára talál az Ön modelljébe megfelelőt. A leggyakoribb projektorlámpa típusokat többféle változatban is kínáljuk, így könnyedén eldöntheti, hogy szükségleteihez mérten melyiket válassza. Az egyes modellek ára, megbízhatósága, a kivetítés minősége és a lámpacsere körülményei típusonként különböző. Az alábbiakban megtekintheti széleskörű kínálatunkat.
Amennyiben nem biztos a lámpacsere egyes lépéseiben, segítségként kérjük tekintse meg rövid videó útmutatónkat!

Kínálatunk a következő lámpamárkákat tartalmazza:

Nem találta az Ön projektorjának gyártóját?

Amennyiben nem találja nálunk a projektorába való megfelelő lámpát vegye fel a kapcsolatot velünk, mi pedig segítünk mielőbb megtalálni az Ön számára megfelelő alternatív modellt.

Tekintse meg a projektrolámpák cseréjének egyszerű menetét!

Az első videó útmutatóból megtudhatja, hogyan kell megfelelően szétszerelni az eredeti modulos lámpát és helyesen telepíteni az újat.

A második videó útmutató a lámpa valamivel bonyolultabb cseréjét ábrázolja az eredeti lámpamodulban- modul nélküli lámpa vásárlása esetén.

Webáruházunk különböző lámpatípusokat kínál. A legfontosabbak ezek közül:

Projektorlámpák modullal

 • Eredeti lámpa-modullal
  Ha az eredeti, modulos lámpa mellett dönt, biztos lehet benne, hogy sokkal jobb minőséget és nagyobb megbízhatóságot kap, viszont nem árt tudni, hogy ezek a lámpatípusok a magasabb árfekvésű kategóriába tartoznak. A lámpa cseréje nagyon egyszerű, mivel a lámpamodul eredeti.
 • Generikus lámpa-modullal
  Ez a változat az eredetihez hasonlóan ugyanolyan megbízható, viszont jóval olcsóbb. Mivel a lámpa a modullal együtt kapható, így annak cseréje rendkívül egyszerű.
 • Nem eredeti (kompatibilis) lámpa-nem eredeti modulban
  A lámpáknak ezen típusa jelentősen olcsóbb, cseréje pedig nagyon egyszerű. Ez a lámpa nem eredeti modulban található.

Modul nélküli projektorlámpák

 • Eredeti lámpa-modul nélkül
  Ez a lámpatípus maximálisan megbízható ráadásul az alacsonyabb árfekvésű kategóriába tartozik.
  A csupasz izzó cseréje azonban némi kézügyességet is kíván, ugyanis az izzócsere során történő helytelen eljárás megrövidítheti a lámpa élettartamát.
 • Modul nélküli, nem eredeti lámpa
  A leginkább költséghatékony megoldás a csupasz-kompatibilis lámpa.
  Előfordulhat, hogy nem annyira megbízható, mint az eredeti lámpa, cseréje pedig nem olyan egyszerű, mint a modulos lámpá. A szakszerűtlen kezelés az élettartam csökkenéséhez vezethet.
A következő praktikus útmutatóban az összes általunk kínált lámpatípus megtekinthető: Miben különböznek az egyes lámpatípusok? Melyiket válassza?