3M
Projektorokba való lámpák 3M

Válassza ki azt a 3M projektor modellt, amelyhez lámpát szeretne vásárolni.

Lámpák 3M projektorokhoz

Kiválasztás termékszám alapján
Nem találja a megfelelő projektor típust?

Amennyiben nem találja nálunk a projektorába való megfelelő lámpát vegye fel a kapcsolatot velünk, mi pedig segítünk mielőbb megtalálni az Ön számára megfelelő alternatív modellt.

Nálunk megvásárolható a 3M projektorba való összes lámpatípus

A felhozatalunkban való egyszerűbb tájékozódás érdekében egy áttekintést készítettünk. A 3M projektorhoz többféle cserélhető fényforrás is kapható. Az egyes típusok főként az ár, a megbízhatóság, illetve a csere nehézsége különbözteti meg egymástól. Webáruházunk eredeti és kompatibilis termékeket is kínál. A kompatibilis lámpák általában az eredetitől eltérő gyártóktól származnak, viszont kiváló minőségűek és megbízhatóak. Fő előnyük pedig az árukban rejlik. Továbbá modul nélküli csupasz izzókat is kínálunk. A 3M projektorokba tehető további lámpatípus a Diamond Lamps nevű gyártótól származik, ami rendszerint Philips márkájú izzót tartalmaz. A következő utalásra kattintva részletes áttekintést kaphat a megfelelő típus kiválasztásáról: útmutató a lámpacseréhez.

Modulos vagy modul nélküli lámpát válasszak?

A 3M lámpák modullal vagy modul nélkül, ún. csupasz izzóval is megtalálhatók a kínálatunkban. A modul nélküli lámpákat azoknak a felhasználóknak a figyelmébe ajánljuk, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal a lámpacserét illetően. Modul nélküli lámpavásárlás esetén a már meglévő modulba kell belehelyezni az izzót, úgy, hogy először el kell távolítani a régit, és bele kell helyezni az újat. Ha úgy dönt, hogy a lámpa teljes modulját cseréli akkor maga a csere folyamata leegyszerűsödik, és csupán néhány lépésből áll majd. További információk projektorba való lámpa típusokról.

Hogyan spórolhatok pótlámpa vásárlásakor?

Vásárláskor mindig fontos kritérium az ár, ezért többféle változatban kínálunk cserelámpákat. Költséghatékonyabb megoldás a modul nélküli lámpák vásárlása. Egy másik költségmegtakarítási lehetőség, hogy az eredeti lámpákat kompatibilis lámpákkal helyettesíti. Nagyon érdekes kompromisszum lehet amikor az eredeti lámpák nem eredeti modulban helyezkednek el. Ilyen tulajdonságú lámpák a Diamond Lamps termékei.

Melyik a legmegbízhatóbb 3M projektorlámpa?

Az általunk kínált összes cserelámpa típust abszolút megbízhatóság jellemzi. Azonban a maximális megbízhatóság érdekében javasolt az eredeti lámpa modullal együtt való megvásárlása. Rendkívül megbízható megoldás a generikus lámpa-vagyis az eredeti kisülőcsöves izzó nem eredeti modulba történő beépítése, illetve a Diamond Lamps termékei.