Tudok telefonon keresztül rendelni?

Annak érdekében, hogy pontos rendelési adatokat kapjunk, azokat csak írásban a webáruházon keresztül vagy e-mailben fogadjuk el. Telefonos rendelés esetén gyakorta történhet tévedés az adatok felvételekor, például hibás név, vagy kézbesítési cím kerülhet rögzítésre. A leggyorsabban a weboldalon keresztül tudja leadni a rendelését. Amennyiben szüksége van segítségre, használja a rendelési útmutatónkat. Ne féljen tőle, hiszen nagyon egyszerű! Ha mégis segítségre lenne szüksége a rendelés leadásával kapcsolatban, írjon nekünk vagy telefonáljon és segítünk az egyes lépésekben. Ezt követően gond nélkül képes lesz önállóan is leadni a rendelését.

Megrendelés elektronikus vagy postai úton

Amennyiben lámpáját nem weboldalunkon szeretné megvásárolni, elküldheti megrendelését e-mailben is. Ebben az esetben kérjük tüntesse fel:
  • a termék részletes leírását, amelyet rendel (például lámpa modullal / modul nélkül, eredeti/kompatibilis stb.),
  • a választott termék darabszámát,
  • a vezeték- és keresztnevét,
  • a vállalkozása nevét,
  • számlázási adatokat,
  • kézbesítési címet,
  • a kézbesítés és fizetés módját.
Ugyanezen adatokat elküldheti nekünk hagyományos postai úton is. A vállalatok és állami intézmények gyakran választják ezt a módszert. Ebben az esetben kérjük vegye figyelembe, hogy előfordulhat rendelt termékének későbbi kézbesítése. A késedelmi idő jelentősen csökkenthető azonban, ha rendelését irodánk címre küldi, nem pedig a székhelyünk címére (lásd kapcsolat).

Amennyiben megtalálta az összes szükséges információt, nincs más hátra, mint kiválasztani az Önnek megfelelő lámpát

Villámgyors lámpakalauz

Találd meg a megfelelő lámpát néhány kattintás segítségével

Projektor lámpák

TV lámpák