Projektorokba való lámpák EPSON

Az Epson projektorlámpák precíziós, szabadalmaztatott gyártási technológiával büszkélkedhetnek, amely háromszorosára növeli az Epson 3LCD projektorok fényerejét, összehasonlítva vetélytársaikkal a single-chip DLP projektorokkal.

Kínálatunkban megtalálja az összes Epson projektor sorozatú lámpát. Ha nem találja meg valamelyik modellt a hivatalos név alapján történő kereséssel, próbálja meg kihagyni a kivetítők családja szerinti besorolást (például a házimozi, a Pro mozi, a Brightlink, a Powerlite és a MovieMate), és keresse meg a modell azonosítására szolgáló karakterek és számok kombinációját.

Az Epson lámpákat ELPLPxx (ahol az xx jel egy számjegy) termékkóddal, vagy alternatív módon V13H010Lxx (ha ugyanaz megegyezik az ELPLP jelöléssel) termékkóddal jelölik. A legnépszerűbb lámpák: ELPLP50, ELPLP49, ELPLP54 és ELPLP42. A legtöbb lámpát több modellhez is használják, illetve a következő projektortípusokba értékesítik: EB-85, EH-TW3200, EB-410W, EB-460.
 

Ha nem biztos benne, hogy kell lámpát cserélni egy projektorban, nézze meg rövid útmutatónkat: videó útmutató EPSON projektorban lévő lámpa cseréjéhez.


Válassza ki azt a EPSON projektor modellt, amelyhez lámpát szeretne vásárolni.

Lámpák EPSON projektorokhoz

Kiválasztás termékszám alapján

Projektor lámpák EPSON termékszám szerint

Nem találja a megfelelő projektor típust?

Amennyiben nem találja nálunk a projektorába való megfelelő lámpát vegye fel a kapcsolatot velünk, mi pedig segítünk mielőbb megtalálni az Ön számára megfelelő alternatív modellt.

Tekintse meg a projektorlámpa izzójának cseréjét

Ebből a rövid útmutatól megmutatja, hogyan kell eltávolítani az eredeti EPSON projektorlámpát és behelyezni az újat.

További információk az Epson projektor lámpájáról

Felhozatalunkban megtalálhatók mind az Epson projektorokhoz való eredeti lámpák, mind pedig az ezzel kompatibilis lámpák, lámpamodulok és különáll lámpák. A kétlámpás modellek esetében az eredeti lámpa duplán vásárolható meg a csomagolásban. Az Epson lámpa ára 24 000 ft-nál kezdődik (áfa nélkül), a kompatibilis izzók 27 000 ft-tól (áfa nélkül) az eredeti modulok pedig 30 000 ft-tól (áfa nélkül) kaphatóak.

Az utóbbi időszakban számos eredeti lámpamodul hamisítványa jelent meg a hazai piacon. Tudni kell, hogy az eredeti termék csomagolását egy hologramos matricával ragasztják le úgy, hogy a dobozt nem lehet annak felsértése nélkül kinyitni. Az európai piacra tervezett lámpák ezüst hologrammal vannak jelölve a dobozon és a lámpán is.

Epson izzó

Az eredeti lámpamodulokban kivétel nélkül az UHE lámpákat használják. Az EPSON eredeti, modul nélküli lámpájának alternatívájaként az Osram, a Philips és az Ushio lámpák ajánlottak. Amennyiben előnyben részesíti ezek valamelyikét, kérjük írja bele a megrendelés során a megjegyzés nevű mezőbe.

Az UHR, codalux, APO, stb kompatibilis lámpák gyakran jelölés nélkül is szerepelhetnek.

A csupasz lámpa megvásárlásakor az izzók általában csatlakozókkal vannak ellátva, de néha az eredeti lámpamodul csatlakozóit kell használni. Az Epson lámpák esetében AC-tápforrást használnak, de mindig javasoljuk az eredeti csatlakoztatás fenntartását.

A legtöbb projektorlámpa lámpabúrája parabolikus (durván félkör alakú). Ez azt jelenti, hogy néhány fénysugár kiszivároghat a kivetítő optikai rendszeréből, s ezáltal az nem használódik fel. Az Epson projektorlámpái E-TORL (Epson - Twin Optimized Reflection Lamp) egy olyan reflektor elliptikus alakját használják, amely szükség esetén hatékonyabban irányítja a fényt, miközben egy második kisebb reflektort a fénysugár csökkentését végzi. Ez 20% -kal növeli az Epson lámpák hatékonyságát. Ezért az Epson projektorok nagyobb fényerőt érnek el ugyanazon lámpaméreteknél. Az E-TORL design hatékonyabb hűtést tesz lehetővé, ami hosszabb élettartamot és a projektor csendesebb működését eredményezi.

Epson izzó speciális építési diagram


Forrás: epson.com.sg