EPSON
Lámpák EPSON projektorokhoz

Az Epson projektorlámpák precíziós, szabadalmaztatott gyártási technológiával büszkélkedhetnek, amely háromszorosára növeli az Epson 3LCD projektorok fényerejét, összehasonlítva a versengő single-chip DLP projektorokkal.

Kínálatunkban megtalálja az összes Epson projektor sorozatú lámpát. Ha nem talál egy lámpát a hivatalos névnek megfelelően, próbálja meg kihagyni a kivetítők családját (például a házimozi, a Pro mozi, a Brightlink, a Powerlite és a MovieMate), és keresse meg a modell azonosítására szolgáló karakterek és számok kombinációját.

Az Epson lámpákat a termékszámmal ELPLPxx (ahol xx jel egy számjegy) vagy alternatív módon V13H010Lxx (ha ugyanaz megegyezik az ELPLP jelöléssel) jelölik. A legnépszerűbb lámpák közé tartoznak ELPLP50, ELPLP49, ELPLP54 és ELPLP42. A legtöbb lámpát több modellhez is használják, a legtöbb lámpát a következő projektortípusokba értékesítik EB-85, EH-TW3200, EB-410W, EB-460.
 

Ha nem biztos benne, hogy kell kicserélni a lámpát a projektorban, nézze meg rövid videó útmutatónkat a videó útmutató EPSON projektorhoz.


Válasszon EPSON projektor modellt, melyhez lámpát szeretne vásárolni.

Lámpák EPSON projektorokhoz

Kiválasztás termékszám alapján

Projektor lámpák [márka] termékszám szerint

Nem találja projektortípusát?

Amennyiben nincs nálunk lámpa az Ön projektor modelljéhez, lépjen velünk kapcsolatba, és mi minél előbb megpróbáljuk megtalálni Önnek a megfelelő helyettesítő terméket.

Tekintse meg a lámpacserét EPSON projektorában

Rövid videóútmutatónkból megtudhatja, hogyan távolítsa el az eredeti EPSON projektorlámpát és helyezze be az újat.

További információk az Epson projektor lámpájáról

Az Epson projektorokhoz mind az eredeti, mind a kompatibilis lámpák, lámpamodulok és külön lámpák kínálatát megtalálja nálunk. A kétlámpás modelleknél az eredeti lámpa dupla csomagolását is kínáljuk. Az Epson lámpa ára 24 000 ft-nál kezdődik a hozzáadott érték-adó nélkül, kompatibilis izzó esetén, 27 000 ft kompatibilis modulokhoz, az eredeti modulok pedig 30 000 ft-tól kaphatóak.

Az utóbbi időszakban megjelentek az eredeti lámpamodulok hamisítványai. Az eredeti dobozt fehér matricával ragasztják le úgy, hogy a dobozt nem lehet annak felsértése nélkül kinyitni. Az európai piacra tervezett lámpák ezüst hologrammal vannak jelölve a dobozon és a lámpán is.

Epson izzó

Az eredeti lámpamodulokban kivétel nélkül az UHE lámpákat használják. Az EPSON eredeti, modul nélküli lámpájának alternatívájaként az Osram, a Philips és az Ushio lámpákat használják. Kérjük, vegye figyelembe a márkanév esetleges preferenciáját a megrendelési jegyzetben.

Kompatibilis lámpák UHR, codalux, APO, stb. A lámpák gyakran jelölés nélkül is szerepelhetnek.

A csupasz lámpa megvásárlásakor az izzók általában csatlakozókkal vannak ellátva, de néha az eredeti lámpamodul csatlakozóit kell használni. Az Epson lámpák AC tápforrást használnak, de mindig javasoljuk az eredeti csatlakoztatás fenntartását.

A legtöbb projektorlámpa lámpabúrája parabolikus (durván félkör alakú). Ez azt jelenti, hogy néhány fénysugár kiszivárog a kivetítő optikai rendszeréből, s ezáltal az nem használódik fel. Az Epson projektorlámpái E-TORL (Epson - Twin Optimized Reflection Lamp) olyan reflektor elliptikus alakját használják, amely szükség esetén hatékonyabban irányítja a fényt, miközben egy második kisebb reflektort a fénysugár csökkentését végzi. Ez 20% -kal növeli az Epson lámpa hatékonyságát. Ezért az Epson projektorok nagyobb fényerőt érnek el ugyanazon lámpaméreteknél. Az E-TORL design hatékonyabb hűtést tesz lehetővé, ami hosszabb élettartamot és a projektor csendesebb működését eredményezi.

Epson izzó speciális építési diagram


Forrás: epson.com.sg