Miért is ilyen drágák a kivetítőhöz való lámpák?

A tökéletes kép eléréséhez nélkülözhetetlen a természetes, hosszantartó színvisszaadás, nagy felbontás, fényerő és kontraszt, mellyel a kivetítőnek rendelkeznie kell. Ehhez szükség van egy kiváló minőségű fényforrásra.

A legtöbb lámpa higannyal készült

Jelenleg különösen higannyal ellátott lámpákat forgalmaznak, melyek 200 légnyomású gáznemű keveréket tartalmaznak, belső hőmérsékletük pedig eléri az 1000 Celsius-fokot. Ezen lámpák normál teljesítménye 120-300 watt tartomány közé tehető. Hosszú életű lámpa, valamint a kép stabilitása biztosított.

A legjobb teljesítmény elérése érdekében szabadalmaztatott technika és minőségi eszközök segítségével készülnek. Természetesen a minőség tükröződik az árakban. Amennyiben érdekli Önt a technológia, kérem olvasson többet az E-TORL-ról. Epson UHE.

Ki gyártja a projektorlámpákat?

A teljes felvilágosítás érdekében érdemes megjegyezni, hogy a legtöbb projektorlámpát nem mi gyártjuk, hanem beszállítóktól szerezzük be. Eredeti lámpák gyártói jelenleg: Iwasaki (HSCR), Osram (P-VIP), Matsushita/Panasonic (HS), Philips (UHP), Phoenix (SHP), Ushio (NSH) a Epson (UHE).

Ez azonban növeli az ellátási láncot a termelő és végső fogyasztó között. Ennek eredményeként az ár magasabb, cserébe viszont megbízható, eredeti lámpát kínálunk, kompatibilis és általános, külön részként is.

Óvakodjon a hamis lámpáktól

Az eredeti lámpák magas árai miatt az utóbbi időben megnövekedett az ún. hamis lámpák gyártása. Ezek az eredeti lámpa másolatai, de valójában változó minőségű alkatrészekből áll - a minőségi utángyártott részektől (pl. Philips) egészen a “no name” gyártmányig. Ezek nem eredeti részeket tartalmaznak, viszont általános lámpaként értékesíthetik őket. Amennyiben a projektorok minőségi lámpát tartalmaznak, meg kell állapítani, hogy kompatibilis-e az eredetivel, vagy pedig “no name” elemet tartalmaznak.

Azonban ezek a hamisítványok sajnos eredetiként vannak feltüntetve a piacon, amely megzavarhatja a vásárlókat, mivel a csomagolás az eredeti másolata. A hamis projektorlámpák termelői és értékesítői törvénysértést követnek el, illetve megsértik az eredeti lámpák forgalmazóinak jogait. Ezenkívül a fogyasztók gyakran sokkal többet fizetnek, mint amennyit valójában szükséges.

A mi üzletünkben hamis lámpákat nem talál. Nagyra értékeljük ügyfeleinket, ezért fontos számunkra, hogy hosszútávon elégedettek legyenek velünk. Online felületen szintén találhatók hamisítványok, melyek könnyen azonosíthatóak feltűnően alacsony áruk miatt.

Amennyiben megtalálta az összes szükséges információt, nincs más hátra, mint kiválasztani az Önnek megfelelő lámpát

Villámgyors lámpakalauz

Találd meg a megfelelő lámpát néhány kattintás segítségével

Projektor lámpák

TV lámpák