Lámpák cseréjéről

A lámpák élettartama korlátozott, így időről időre aktuálissá válik a projektorizzó cseréjének kérdése. Az izzócserét végezheti Ön is, vagy bízhatja szakemberre.

Egyedül cserélné lámpáit?

Ez a lehetőség a legolcsóbb és leggyorsabb – nem kell szerelésre költenie és időt takarít meg, amit a projektor elszállításával töltene. Ha Ön modullal rendeli lámpáját, a cserét bárki könnyen elvégezheti. A modul nélküli lámpák cseréje azonban már nagyobb szakértelmet és körültekintést kíván. A lámpák típusairól bővebben itt olvashat.

A lámpák cseréjében segítségére lesz részletes használati útmutatónk.

Szeretné szakemberrel elvégeztetni a lámpák cseréjét?

Ha szívesebben bízná az izzócserét szakemberre, kérje a szolgáltató cég segítségét, vagy forduljon az IT szolgáltatójához. Javasoljuk, hogy a projektorához tartozó lámpák típusairól és azok áráról előbb tájékozódjon weboldalunkon, ezt követően egyeztessen a szolgáltatóval. A legkifizetődőbb, ha a lámpát online rendeli meg, a cserét pedig szakemberre bízza.

Felhívjuk figyelmét, amennyiben a lámpák cseréjét a hivatalos gyártó szervizében szeretné elvégeztetni, győződjön meg róla, hogy eredeti a lámpa és a modul. Ez szintén Interneten keresztül legkedvezőbb az Ön számára.

Tekintse meg videónkat a lámpák cseréjéről

Hogy megtudja milyen egyszerű a lámpacsere, tekintse meg videónkat. Itt megtalálja a valamennyi projektortípushoz és márkához tartozó használati utasítást. Acer, BenQ, Epson, Panasonic a Sony valamint a csupasz izzók cseréjét.

Amennyiben megtalálta az összes szükséges információt, nincs más hátra, mint kiválasztani az Önnek megfelelő lámpát

Villámgyors lámpakalauz

Találd meg a megfelelő lámpát néhány kattintás segítségével

Projektor lámpák

TV lámpák