Mi a különbség az egyes lámpák között? Melyiket válasszam?

A legtöbb projektorhoz és TV kivetítőhöz tartozó pótlámpát több változatban kínáljuk. Valamennyi projektorhoz 6 típusban választhatóak lámpák. Garantáljuk, hogy minden lámpa megfelelően működik, mind a projektorban, mind a TV kivetítőben. Ennek feltétele a helyes összeszerelés.

Akár 6 különböző lámpavariáns projektorához
  1. eredeti lámpa + eredeti részek
  2. eredeti lámpa + Diamonds Lamps részek
  3. eredeti lámpa + kompatibilis részek
  4. kompatibilis lámpa + kompatibilis részek
  5. részek nélküli eredeti lámpa
  6. részek nélküli kompatibilis lámpa

Égő + illesztő hüvely = lámpamodul

Égő
Illesztő hüvely
Lámpamodul

Lámpák az illesztő részben

A modul nélküli lámpákkal szemben a modullámpáknak vitathatatlanul nagy előnye, hogy könnyen összeszerelhetők. Mindenki, aki tud csavarhúzóval dolgozni, képes kicserélni a projektorban a lámpákat. A lámpamodul akár 4 változatban is elérhető.

EGYSZERŰ SZERELÉS
Lámpa részekkel együtt
Eredeti lámpa részekkel együtt

Eredeti lámpa modultartóval együtt egyenesen a gyártótól. Ezt a modellt általában igényes vásárlóink választják, akik a legnagyobb minőségre és teljes elégedettségre törekednek. Más modellekkel ellentétben ezek az eredeti lámpák drágábbak.

Diamond lámpa részekkel együtt

A Diamond lámpa eredeti lámpát tartalmaz, leginkább a Philips és Osram márkát. Ez a lámpa minőségének és megbízhatóságának az eredeti lámpa cseréjének is megfelel.

Generikus lámpa részekkel együtt

A generikus lámpa az eredeti gyártó (Philips, Osram, Ushio, Phoenix, Matsushita, Iwasaki) és alternatív gyártó által gyártott lámpák ötvözete. Ennek a változatnak a minősége és megbízhatósága hasonló az eredeti lámpáéhoz, viszont kedvezőbb áron megvásárolható.

Kompatibilis lámpa részekkel együtt

Kompatibilis lámpa engedéllyel rendelkező gyártótól. Ezt a modellt azoknak ajánljuk, akik a lámpacserénél ragaszkodnak az egyszerűséghez. Az eredeti lámpával szemben a kompatibilis lámpa rövidebb életű lehet, illetve alacsonyabb intenzitású.

Csupasz izzók modul nélkül

Modul nélküli lámpa már versenyképes áron. Ezek 40-60%-kal olcsóbbak, mint az eredeti lámpák. Ezt a modellt képzett ügyfeleink részére ajánljuk. Az égő nem megfelelő telepítés során könnyen tönkremehet.

TÖKÉLETES ÁR
Lampa bez modulu
Modul nélküli eredeti lámpa

Modul nélküli lámpa az eredeti OEM gyártótól (Philips, Osram, Ushio, Phoenix, Matsushita, Iwasaki). A lámpa ezen változata a vetítés során magasfokú minőséggel rendelkezik és rendkívül megbízható. Azonban a telepítése sokkal összetettebb, mint a modullal rendelkező lámpánál, csak megfelelő képzéssel rendelkező személy tudja kicserélni.

Modul nélküli kompatibilis lámpa

A kompatibilis lámpák a legolcsóbb cserelámpák. Az eredeti lámpához képest ezek rövidebb élettartamúak és intenzitásuk is alacsonyabb. Ezen lámpák igénybevételét olyan háztartásokba ajánljuk, melyek alacsonyabb minőséget követelnek a vetítés során. A kompatibilis modul nélküli lámpák használatát képzett embereknek ajánljuk.

Amennyiben megtalálta az összes szükséges információt, nincs más hátra, mint kiválasztani az Önnek megfelelő lámpát

Villámgyors lámpakalauz

Találd meg a megfelelő lámpát néhány kattintás segítségével

Projektor lámpák

TV lámpák