TOSHIBA
Lámpa TOSHIBA TLP-MT5 projektorhoz A lámpa termékszáma: LP5F

Az Ön projektor TOSHIBA TLP-MT5 csak a lámpát modullal kinálunl. A fő előnye, hogy a lámpa modul könnyen felszerelhető a projektorba. Ha legmagasabb színvonalú kivetitést szeretne és a megbízhatóság hive kompromisszumok nélkül vásároljon eredeti lámpát modullal. Ha eredeti lámpát szeretne vásárolni jobb áron, a generikus lámpa modullal helyes választás. A legolcsóbb kompatibilis lámpát otthoni vetítéshez vásároljon, ha a kivetités minősége és a lámpa megbízhatósága nem prioritás.

Lámpa modullal TOSHIBA TLP-MT5 projektorhoz
A lámpa termékszáma: LP5F

TOSHIBA TLP-MT5 Lámpa modullal

Könnyű csere mindenki számára

Általában elég csak a projektoron meglazítani néhány csavart, majd eltávolítani a teljes lámpa modult és azt kicserélni egy újra. Választhat 3 lámpa változataiból: eredeti, generikus vagy kompatibilis.

VIDEO - modullal ellátott lámpa csere

Lámpatípusok modullal

 • Eredeti lámpa modullal

  Eredeti lámpa modullal TOSHIBA TLP-MT5-hoz - lámpa eredeti gyártóktól, műanyag lámpamodullal szállítják. Ajánlott a maximális megbízhatóság érdekében és a lámpamodul egyszerű cseréje miatt.

  Termék kódja: Projekció minősége:Megbízhatóság:
  Z152271OLM
  1-3 hét
  182 945,54 Ft ÁFA nélkül 221 364,10 Ft ÁFÁ-val [1]
 • Generikus lámpa modullal

  Generikus lámpa modullal TOSHIBA TLP-MT5-hoz az egyik OEM gyártótól (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) egy alternatív gyártó moduljában elhelyezve. Ez egy nagyon megbízható megoldás, amely olcsóbb, mint az eredeti változat. Javasoljuk mint a megbízhatóság és a versenyképes ár ötvözetét.

  Termék kódja: Projekció minősége:Megbízhatóság:
  Z152329GLM
  1-3 hét
  69 043,88 Ft ÁFA nélkül 83 543,09 Ft ÁFÁ-val [1]
 • Kompatibilis lámpa modullal

  Kompatibilis lámpa modullal TOSHIBA TLP-MT5-hoz - lámpa szerelő modullal, egy alternatív engedélyezett gyártótól. Ez egy olcsóbb megoldás, inkább az otthoni projektorhoz javasoljuk, és ahol a minőség és a megbízhatóság nem a fő prioritás. A kompatibilis lámpák nem kell, hogy elérjék az eredeti minőségét.

  Termék kódja: Projekció minősége:Megbízhatóság:
  Z152330ML
  1-3 hét
  41 175,19 Ft ÁFA nélkül 49 821,98 Ft ÁFÁ-val [1]
[1]Ha az Ön cége ÁFA köteles és a székhelye az EU-ban van, és az Ön által megadott megrendelésben megadja az adószámot, akkor ÁFA nélkül kaphatja meg tőlünk az árut