Lámpák LIGHTWARE LEGEND LX8 projektorhoz A lámpa termékszáma: LA600

Az Ön projektor LIGHTWARE LEGEND LX8 csak modulos lámpát kínálunk. Ennek az a fő előnye, hogy a lámpa modul könnyen beszerelhető a projektorba. Ha a legmagasabb színvonalú kivetitést szeretne és kompromisszum mentes megbízhatóságot akkor vásároljon eredeti lámpát modullal. Ha eredeti lámpát szeretne vásárolni jobb áron, a generikus lámpa modult válassza. Akkor vásároljon olcsó, kompatibilis lámpát otthoni vetítőjéhez/strong>, ha a kivetités minőségét és a lámpa megbízhatóságát nem tartja fő prioritásnak.

Lámpák modullal LIGHTWARE LEGEND LX8 projektorhoz
A lámpa termékszáma: LA600

LIGHTWARE LEGEND LX8 Lámpa modullal

Egyszerű csere minden felhasználó számára.

Általában elég csak a projektoron meglazítani néhány csavart, majd eltávolítani a teljes lámpa modult és kicserélni egy újra. 3 lámpa modell közül választhat: eredeti, generikus vagy kompatibilis.

VIDEÓ - modullal ellátott lámpa cseréje

Lámpatípusok modullal

 • Eredeti lámpa modullal

  Eredeti lámpa modullal LIGHTWARE LEGEND LX8-hoz - ez egy eredeti gyártóktól származó lámpa, amelyhez egy műanyag lámpamodul is jár. A maximális megbízhatóság érdekében és a lámpamodul egyszerű cseréje miatt ajánljuk használatát.

  Termékkód: Projekció minősége:Megbízhatóság:
  Z21364OLM
  Külső raktár
  102 319,17 Ft ÁFA nélkül 129 945,35 Ft ÁFÁ-val [1]
 • Generikus lámpa modullal

  Ez a generikus lámpa modullal LIGHTWARE LEGEND LX8-hozegy kisülőcsöves lámpa valamelyik OEM gyártótól (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR)amelyet az egyik alternatív gyártó moduljába helyeztek. Ez egy gazdaságos, ellenben nagyon megbízható megoldás. Az eredeti modell helyett ajánljuk, mint a megbízhatóság és a versenyképes ár ötvözetét.

  Termékkód: Projekció minősége:Megbízhatóság:
  Z21365GLM
  1-3 hét
  48 548,25 Ft ÁFA nélkül 61 656,28 Ft ÁFÁ-val [1]
 • Kompatibilis lámpa modullal

  A kompatibilis lámpa modullal LIGHTWARE LEGEND LX8-hoz - valójában egy szerelő modullal ellátott lámpa valamelyik engedéllyel rendelkező alternatív gyártótól. Mivel ez egy olcsóbb megoldás, inkább az otthoni projektorhoz javasoljuk használatát, ahol a minőség és a megbízhatóság nem a fő prioritás. A kompatibilis lámpáknak nem szükségszerű, hogy eredeti minőségűek legyenek.

  Termékkód: Projekció minősége:Megbízhatóság:
  Z21366ML
  1-3 hét
  31 239 Ft ÁFA nélkül 39 673,53 Ft ÁFÁ-val [1]
[1]Amennyiben ÁFA köteles vállalkozása van, amelynek a székhelye az EU-ban található, az adószáma megadásával ÁFA nélkül kaphatja meg tőlünk az árut.