Lámpák CHISHOLM SIERRA X650 projektorhoz A lámpa termékszáma: SIERRA X 650

Az Ön projektor CHISHOLM SIERRA X650 csak modulos lámpát kínálunk. Ennek az a fő előnye, hogy a lámpa modul könnyen beszerelhető a projektorba. Ha a legmagasabb színvonalú kivetitést szeretne és kompromisszum mentes megbízhatóságot akkor vásároljon eredeti lámpát modullal. Ha eredeti lámpát szeretne vásárolni jobb áron, a generikus lámpa modult válassza.

Lámpák modullal CHISHOLM SIERRA X650 projektorhoz
A lámpa termékszáma: SIERRA X 650

CHISHOLM SIERRA X650 Lámpa modullal

Egyszerű csere minden felhasználó számára.

Általában elég csak a projektoron meglazítani néhány csavart, majd eltávolítani a teljes lámpa modult és kicserélni egy újra. 2 lámpa modell közül választhat: eredeti vagy generikus.

VIDEÓ - modullal ellátott lámpa cseréje

Lámpatípusok modullal

 • Eredeti lámpa modullal

  Eredeti lámpa modullal CHISHOLM SIERRA X650-hoz - ez egy eredeti gyártóktól származó lámpa, amelyhez egy műanyag lámpamodul is jár. A maximális megbízhatóság érdekében és a lámpamodul egyszerű cseréje miatt ajánljuk használatát.

  Termékkód: Projekció minősége:Megbízhatóság:
  Z15579OLM
  Külső raktár
  53 963,11 Ft [1]42 490,64 Ft ÁFA nélkül
 • Generikus lámpa modullal

  Ez a generikus lámpa modullal CHISHOLM SIERRA X650-hozegy kisülőcsöves lámpa valamelyik OEM gyártótól (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR)amelyet az egyik alternatív gyártó moduljába helyeztek. Ez egy gazdaságos, ellenben nagyon megbízható megoldás. Az eredeti modell helyett ajánljuk, mint a megbízhatóság és a versenyképes ár ötvözetét.

  Termékkód: Projekció minősége:Megbízhatóság:
  Z147494GLM
  1-2 hét
  213 510,53 Ft [1]168 118,53 Ft ÁFA nélkül
[1]Amennyiben ÁFA köteles vállalkozása van, amelynek a székhelye az EU-ban található, az adószáma megadásával ÁFA nélkül kaphatja meg tőlünk az árut.

Hiányzik valamilyen fontos információ?

Vagy talált egy hibát?