A weboldalon feltüntetett adatok, mint az ár, illetve a raktárkészlet, naprakészek?

Tudjuk, hogy mihamarabb szeretné készhez kapni a megrendelt lámpát. Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a raktáron elérhető mennyiség, és a termékek árai folyamatosan aktuálisak legyenek. Ezeket az adatokat naponta frissítjük.

Lámpák ezreinek kezeljük az adatait

A projektorokba való lámpák árusítása bonyolult feladat, és a hatalmas termékválaszték, a rengeteg adat miatt van hibalehetőség. Jelenleg közel 15 ezer projektor és majdnem ezer projektoros televízió van regisztrálva a webáruházunkban. Némelyik lámpa több projektor és TV típushoz is megfelelő, mindazonáltal ezer féle projektorlámpa létezik. Szívesen ajánlunk belőlük több variációt is.

Tisztességes és nyílt hozzáférés

Néhány értékesítő alacsony árakkal magához csalogatja a vevőt, majd vásárlás esetén közlik a vásárlóval, hogy a kívánt lámpa nem elérhető és egy magasabb árú terméket kínálnak fel helyette. Nálunk ilyesmitől nem kell tartania, a nyílt kommunikációt részesítjük előnyben az ügyfeleinkkel szemben. Ugyanakkor megeshet az, hogy a kívánt termék valóban nincs raktáron, vagy némileg eltér az ár. Előfordulhat például, hogy ugyanarra a termékre nagyon sok rendelés érkezik egyszerre, így az elérhető termékek száma időközben módosul. Esetenként a beszállító adatbázisában is hiba történhet, így hibás adat szerepelhet az oldalon. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megoldást kínáljunk.

Amennyiben már minden szükséges információval rendelkezik, már csak a helyes lámpát kell kiválasztania

Villámgyors lámpakalauz

Találd meg a lámpát 2 klikkel

Lámpák és projektorok

TV lámpák