A weboldalon feltüntetett adatok, mint pl. a termékek ára, illetve a raktárkészletről szóló információk mennyire naprakészek?

Tudjuk, hogy mihamarabb szeretné készhez kapni a megrendelt lámpát. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a raktáron elérhető mennyiség, és a termékek árai folyamatosan aktuálisak legyenek. Ezeket az adatokat naponta frissítjük.

Webáruházunk több ezer lámpa adatát kezeli

A projektorokba való lámpák árusítása bonyolult feladat, és az óriási termékválaszték miatt rengeteg adatot kell feldolgoznunk, ami sajnos időnként hibalehetőséggel jár. Jelenleg közel 15 ezer projektort és majdnem ezer projektoros televíziót rögzítünk a webáruházunkban. Némelyik lámpa több projektor és TV típushoz is megfelelő, mindazonáltal ezer féle projektorlámpa létezik. Szívesen ajánlunk belőlük több variációt is.

Tisztességes hozzáférés és őszinte kommunikáció

Néhány értékesítő alacsony árakkal magához csalogatja a vevőt, majd vásárlás esetén közlik a vásárlóval, hogy a kívánt lámpa nem elérhető és egy magasabb árú terméket kínálnak fel helyette. Nálunk ilyesmitől nem kell tartania, ráadásul mi a nyílt kommunikációt részesítjük előnyben az ügyfeleinkkel szemben. Ugyanakkor megeshet az, hogy a kívánt termék valóban nincs raktáron, vagy némileg eltér az ára. Előfordulhat például, hogy ugyanarra a termékre nagyon sok rendelés érkezik egyszerre, így az elérhető termékek száma időközben módosul. Esetenként a beszállító adatbázisában is hiba történhet, így hibás adat szerepelhet az oldalon. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megoldást kínáljunk a problémára.

Amennyiben már minden szükséges információval rendelkezik, már csak a helyes lámpát kell kiválasztania

Villámgyors lámpakalauz

Találd meg a lámpát 2 klikkel

Lámpák és projektorok

TV lámpák